Spis Treści |
---|
Referaty 1. W. Dzwonkowski - Rynek mączek utylizacyjnych(mięsnych i rybnych) 2. M. Peschcke-Koedt - Przemysł utylizacyjny w Danii, utworzenie przez przedsiębiorstwo DAKA m.b.a. zakładu utylizacyjnego w Polsce 3. W. Gawęda - wybrane zagadnienia techniki i technologii produkcji maczek pochodzenia zwierzęcego 4. A. Grzybek - Możliwości zmniejszania obciążeń środowiska związanych z utylizacją odpadów pochodzenia zwierzęcego 5. S. Wójcik - Użyteczność żywieniowa pasz pochodzenia zwierzęcego 6. S. Matyka, G. Bielecka - Jakość pastewnych mączek utylizacyjnych 7. K. Kwiatek - Ocena sanitarno - weterynaryjna mączek paszowych zwierzęcego pochodzenia Doniesienia 1. W. Korol - Ocena wartości energetycznej mączek utylizacyjnych na podstawie składu chemicznego 2. T. Jaśkiewicz, G. Bielecka, W. Korol, S. Matyka - Użyteczność oznaczeń strawności białka In vitro w ocenie jakości mączek utylizacyjnych 3. W. Korol, S. Wójcik - Działania podejmowane w krajach Unii Europejskiej zmierzające do poprawy bezpieczeństwa stosowania mączek paszowych zwierzęcego pochodzenia 4. W. Korol, S. Matyka - Zawartość metali ciężkich w mączkach zwierzęcego pochodzenia 5. R. Iniarski - Jakość mączek zwierzęcych |